Styret

Styret er satt sammen av representanter fra tavlefabrikanter, rådgivende ingeniører, utstyrsleverandører og andre.
Styret består av følgende personer:

STYRELEDER:
Jørgen H. Walter, Cowi AS - Rådgivende ingeniør
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STYREMEDLEMMER:
Gunhild E. Opland, Trotan AS – Tavlefabrikant
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tommy-Andrè Storøy, Elektrisk Byrå AS – Tavlefabrikant

Ketil Valestrand, Cubic-Norge AS - Utstyrsleverandør